JDBUG Speru skrejritenis 09-JDMS105-BLK

Vidējs
65,17 €
09.05.2024
4
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Salokāmajam bērnu skrejritenim ir lieli riteņi un ar to ir ērti braukt. Turklāt to ir arī viegli salikt un paņemt līdzi. Stūres augstums regulējams. Ieteicams no 5 gadu vecuma.
Dati:
Kopējais augstums: 63-86cm
Riteņa diametrs: 120 mm
Svars: 2740g
Maksimālais braucēja svars: 100 kg
Galda izmēri: 50 cm (19,7 collas) x 9,7 cm (3,81 collas)
Materiāls: hromētais tērauds, alumīnijs
Kakla kausu tips: neintegrēts
Dakšas tips: vītņota
Stūres materiāls: alumīnijs
Stūres izmēri: augstums 500-620mm (regulējams), platums: 305mm
Gultņi: ABEC-5
Bremžu tips: skrūve/atspere
Montāža: salikta
Rāmja materiāls Tērauds
Krāsa Black
Disku materiāls neilona riteņa serde
Sērija Classic 1
Riteņa izmērs 120 mm

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies