6,15 €
06.05.2024
38
3,86 €
07.05.2024
37
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Balta matēta akrila laka 500ML aerosols
K2 Acrylic Varnish White Matt 500ml Spray ir produkts, kas apvieno augstu kvalitāti un pieņemamu cenu. Tā ir akrila laka, kas piešķir matētu apdari un ir ļoti viegli uzklājama. K2 Acrylic White Matt Spray 500ml ir ideāli piemērots lietošanai iekštelpās un ārā.

Lietošana: Notīriet, attaukojiet un nosusiniet virsmu. Pirms lietošanas enerģiski sakratiet apmēram 2-3 minūtes. Uz krāsotā elementa uzklāt 2-3 lakas kārtas no 20-30 cm attāluma ar intervālu, kas nav ilgāks par 5-10 minūtēm.

Akrila lakas K2 White Mat priekšrocības aerosolā
K2 Acrylic White Matt Spray 500ml ir ideāli piemērots lietošanai iekštelpās un ārā.
K2 Acrylic Matt White Laka ir viegli lietojama un ātri žūst.
Laka ļoti labi nosedz lakoto virsmu un ir izturīga pret nodilumu.
K2 Acrylic White Mat laka ir izturīga un izturīga pret UV stariem.
Uz kādiem elementiem var izmantot balto akrila laku K2
Metāls
Koksne
Plastmasas
Ģipsis
Ķieģelis
Papīrs
Mēbeles
To ideāli izmantos:
DIY darbi
mēbeļu, podu, gleznu rāmju krāsošana
krāsas pieskārienus
elementu atjaunošana
Kā uzklāt akrila aerosola krāsu?
Akrila aerosola krāsa ir viegli lietojama, un to var izmantot uz daudzām virsmām. Pirms darba uzsākšanas pietiek ar to, lai virsmu rūpīgi notīrītu, šim nolūkam varat izmantot universālu noņēmēju. Vienmērīgi izlīdziniet produktu pa virsmu, virzoties no kreisās puses uz labo vai no labās uz kreiso. Pēc tam pēc lakas lietošanas virsmai jāatstāj nožūt.

Atcerieties arī nekrāsot pārāk tuvu virsmas malai vai malai, jo tas var izraisīt krāsas izšļakstīšanos.
Krāsa balts
Tilpums [ml] 500
Optiskais nospiedums Matēts
Sērija K2 WHITE MATT ACRYLIC COATING
Konteinera tips aerosols

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies