K2 Pretaizsvīšanas aerosols K636

Vidējs
1,55 €
30.04.2024
30
1,50 €
01.05.2024
2
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 FOX ir līdzeklis logu un atpakaļskata spoguļu aizsardzībai pret aizsvīšanu. Izveido neredzamu aizsargslāni bez svītrām. Tas samazina mitruma uzkrāšanos un novērš vadītāja redzamības lauka ierobežojumus, uzlabojot braukšanas drošību.

K2 FOX ir ātri un viegli lietojams. Vienkārši izmantojiet pulverizatoru, lai to uzklātu uz mikrošķiedras vai mīkstas drānas, pēc tam uzklājiet to uz stikla un pēc žāvēšanas nopulējiet.

K2 vējstikla pretaizvīšanas līdzeklis ir pieejams izsmidzinātāja veidā, kas ļauj efektīvi izmantot un neļauj iztvaikot auto stiklus līdz pat vairākām nedēļām.

Pateicoties K2 FOX , pārmērīga logu iztvaikošana automašīnā tiks aizmirsta. Jūs izvairīsieties no darbietilpīgas aizsvīdušu logu tīrīšanas, un pati braukšana ar automašīnu būs drošāka un ērtāka jums un jūsu pasažieriem.

Lai atbrīvotos no liekā mitruma automašīnā, ir vērts sevi aprīkot arī ar CARDOS MITURU ABSORBER , kas arī ietekmēs ceļojuma komfortu un pagarinās pretaizvīšanas darbību.

Produkta īpašības:

ātri un ērti lietojams
drošs interjera elementiem
efektīvs
efektīvi novērš logu aizsvīšanu
Lietošana:

Pirms lietošanas sakratiet.
Uzklājiet uz mikrošķiedras.
Uzklājiet virzienā, uzklājot mikrošķiedru uz stikla virsmas, atstājot to redzamu. pēdas.
Pagaidiet apmēram 15 minūtes, līdz produkts pielīp pie stikla.
Nopulējiet stiklu.
PIEZĪME: Ja jums nav CARDOS gaisa sausinātāja, atstājiet vienu no logiem neaizsargātu, lai uz tā nekondensētu mitrums.
Tilpums [ml] 150
Sērija K2 FOX

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies