K2 Rūsas noņemšanas līdzeklis L365

Vidējs
3,33 €
06.05.2024
7
2,70 €
07.05.2024
30
2,59 €
08.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Derusto Plus rūsas noņemšanas līdzeklis ir ļoti efektīvs rūsas neitralizators. Noņem rūsu neatkarīgi no konkrētā elementa korozijas pakāpes. Atbrīvošanās no korozijas viņam ir tikai laika jautājums.

Derusto rūsas noņemšanas līdzeklis noņem rūsu, iegremdējot. Vienkārši iemērciet tīrāmo virsmu K2 Derusto+ un pagaidiet, līdz tiek noņemta visa rūsa. No rūsas attīrītiem elementiem nav nepieciešama īpaša sagatavošana, ieskaitot suku. Šķidruma Derusto+ izmantošana rūsas noņemšanai samazina jaunu korozijas plankumu rašanās risku uz šī elementa. Rūsas noņemšanas līdzeklis K2 Derusto+

tas ir drošs vara, misiņa un plastmasas apstrādei. Tam nav negatīvas ietekmes uz nerūsējošām virsmām, pat ja tās ir iegremdētas ar tīrīto elementu.

Efektīvs. Var izmantot vairākas reizes. To pašu rūsas noņemšanas līdzekļa daudzumu var izmantot, lai noņemtu rūsu no daudzām turpmākajām sastāvdaļām.

Tas vislabāk darbojas siltā telpā ar gaisa temperatūru virs +18 °C.

K2 Derusto+ ir netoksisks un neizdala izgarojumus. Tā pH ir tuvu dabiskajam ādas pH līmenim. Tas ir pilnībā bioloģiski noārdāms, šķīst ūdenī un var tikt novadīts kanalizācijas sistēmā.

Tam nav nepatīkamas smakas.

KĀ IZMANTOT:

Lietojiet temperatūrā virs 18 grādiem pēc Celsija.
Nelielu elementu gadījumā ielejiet DERUSTO+ traukā, izskalojiet atrūsējušo elementu ar karstu ūdeni un iemērciet to šķidrumā. Lielu elementu gadījumā piesūciniet DERUSTO+ papīra dvieli un uzklājiet uz sarūsējušā elementa, papildus pārklājiet to ar foliju, lai ierobežotu šķidruma iztvaikošanu.
Abos gadījumos rūsas noņemšanas laiks ir atkarīgs no elementa korozijas pakāpes.
Pēc procesa noskalojiet elementu ar ūdeni un rūpīgi nosusiniet.
Konteinera tips Pudele
Tilpums [ml] 500
Sērija K2 DERUSTO PLUS
Apkārtējās vides temperatūra no [°C] 18

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies