K2 Lakas pulēšanas līdzeklis L3200

Vidējs
7,59 €
29.04.2024
23
6,47 €
30.04.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 LUSTER Q3 GREEN ir pasta mašīnas lakas pulēšanai. Noņem skrāpējumus no smilšpapīra, automātiskajām automazgātavām, paklājiņiem, apelsīna miziņu, oksidāciju, hologrammas, krāsas maiņu. Tas ir lieliski piemērots tikko uzklātu laku pulēšanai un vecu, bojātu pārklājumu atjaunošanai. Darbības laikā tas rada maz siltuma, tāpēc tas nepārkarst virsmu. Tas dod lieliskus rezultātus, ja to izmanto tā sauktajā. vienā solī - t.i., 1 pulēšanas cikls ar 1 sūkli. Vairumā gadījumu papildu darbības nav nepieciešamas. Paredzēts pulēšanai: visu veidu auto krāsas, rūpnieciskās krāsas, lukturi, celuloze, mēbeles, sintētiskās virsmas, akrils un daudzi citi.

KĀ IZMANTOT:

Pasta tiek izmantota ar cietiem (piem., K2 DURAFLEXL611, L641) vai vidēji cietiem (piem., K2 DURAFLEX L612, L642) pulēšanas sūkļiem.

1. Pirms pulēšanas virsmai jābūt tīrai. Lielus defektus var noņemt ar smilšpapīru.
2. Pirms lietošanas sakratiet iepakojumu.
3. Uzklājiet pastu uz pulēšanas sūkļa. Izklājiet pastu ar mazu ātrumu (apm. 600 apgr./min.), pēc tam palieliniet to līdz apm. 1500 apgr./min. un nopulējiet līdz spīdumam.
4. Pēc pulēšanas virsmu notīriet ar mikrošķiedras lupatiņu. 5. Lai pārbaudītu lakas stāvokli, varat izmantot K2 KLINET
lakas noņemšanas līdzeklis. Neļaujiet pastai nožūt uz plastmasas daļām.
Konteinera tips Pudele
Masa [g] 200
Sērija K2 LUSTER Q3 GREEN

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies