K2 Auduma/Paklāju tīrīšanas līdzeklis M886

Vidējs

Šis produkts pašlaik nav pieejams.

View related products
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Tornado Plus ir vāji putojošs, aromātisks pulveris automašīnu polsterējuma, mēbeļu, tekstila grīdas segumu un paklāju mazgāšanai. Koncentrēts, ārkārtīgi efektīvs un ļoti ekonomisks. Radīts lietošanai ar mazgāšanas ekstrakcijas putekļu sūcējiem, ar kuriem tas nodrošina vislabāko tīrīšanas efektu.

Unikālā formula, kuras pamatā ir aktīvās vielas, ir lieliski piemērota virsmas netīrumu noņemšanai un netīrumu noņemšanai no auduma dziļumiem. Viegli noņem taukainus un stipri izžuvušus vecus traipus. Tas nebojā materiālu, neizraisa krāsas izbalēšanu, neatstāj baltas pēdas un aptraipījumu pat uz melniem audumiem.

Piemērots visu veidu polsterējumu tīrīšanai: auduma, velūra un alkantara. Var izmantot plastmasas un pārsegu tīrīšanai.


Novērš nepatīkamo smaku. Tam ir patīkams, nedaudz citrona aromāts.

Efektīvi - ar 1 kg pulvera pietiek, lai nomazgātu 100 m2 vidēji netīras virsmas.

Lietošana: Pirms mazgāšanas pārbaudiet krāsas noturību.
Pagatavo 1% šķīdumu (10g pulvera uz 1l ūdens). Izsmidziniet šķīdumu ar smidzināšanas ierīci, ja nepieciešams, noslaukiet ar otu vai sūkli, pēc tam uzsūciet.
Apsmidziniet virsmu ar tīru ūdeni un vēlreiz piesūciet. Uzmanību, nelietojiet šķīdumu temperatūrā virs 60°C, neļaujiet tīrītajai virsmai samirkt.

K2 Tornado Plus paklāju un polsterējuma veļas pulveris ir lieliski piemērots regulārai lietošanai detaļu iekārtošanas studijās, transporta uzņēmumos, uzņēmumos, kas veic darbības, kuru pamatā ir profesionāla tīrīšana un polsterēto elementu tīrīšana un
Masa [kg] 1
Krāsa balts
Konteinera tips Spainis
Parametrs Lemon
Sērija K2 TORNADO PLUS
Papildus artikuls/Papildus informācija Pulveris

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies