K2 Vārstu piestrādes pasta W160

Vidējs
2,95 €
15.05.2024
24
2,77 €
16.05.2024
30
2,59 €
17.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 MEGA GRIND - inovatīva pasta iekšdedzes dzinēju vārstu un vārstu ligzdas pārklāšanai. Paredzēts lietošanai visu veidu dzinējos (benzīns, dīzelis, LPG uc). Pateicoties modernajai formulai, palīdz nogludināt un saskaņot visas metāla virsmas, piem. sēdeklis un vārsta konuss, bez īpašas piepūles. Efektīvi noņem bojājumus, nosēdumus, nosēdumus un koroziju no metāla elementiem, tādējādi nodrošinot efektīvu vārstu sistēmas darbību. Var lietot ar rokām un mašīnu. Produkts ir paredzēts profesionālai lietošanai.

K2 MEGA GRIND ir unikāls produkts, kas izstrādāts lietošanai vienā solī (ONE STEP pasta). Efektīva un ekonomiska. Vienas K2 MEGA GRIND pastas izmantošana nodrošina optimālu efektu, bez nepieciešamības izmantot daudzas pastas ar dažādiem putraimi, kas nozīmē laika – un līdz ar to arī naudas – ietaupījumu.

Lietošana:

Uzklājiet pastu uz vārsta aizbāžņa.
Ievietojiet vārstu vārsta ligzdā un ar rotējošu kustību sasniedziet vārsta ligzdu.
Kad esat pabeidzis, noslaukiet to visu ar tīru drānu.
Konteinera tips Kaste
Masa [g] 100
Sērija K2 MEGA GRIND

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies