K2 Ķēdes šķidrums W143

Vidējs
4,32 €
06.05.2024
26
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Sausā smērviela ROAD ķēdēm - ir ļoti efektīva smērviela, kas paredzēta ķēžu un piedziņas ķēdes eļļošanai šosejas motociklos. Pateicoties tā eļļošanas un caurlaidības īpašībām, tas iekļūst visās spraugās, pasargājot ķēdi un ķēdes ratus no priekšlaicīgas nodiluma. To var izmantot visu veidu ķēdēs, x-gredzenā, O-gredzenā, z-gredzenā utt.

K2 sausās ķēdes smērvielas lielākā priekšrocība ir tā, ka tā uzklāšanas brīdī ir šķidra, pateicoties kurai tā iekļūst visos ķēdes elementos. Tomēr pēc apmēram 30 minūtēm tas sacietē, atstājot caurspīdīgu smērvielu un aizsargkārtu. Šis slānis ārkārtīgi spēcīgi pielīp pie ķēdes, pateicoties tam, braucot nenokrīt. Tādējādi velosipēds paliek tīrs, un eļļošanas intervālus var pagarināt, jo smērviela paliek savā vietā, nevis uzšļakstās uz tādiem komponentiem kā riteņi vai šūpoles.

Ķēdes eļļošanas biežums ir atkarīgs no apstākļiem, kādos motocikls pārvietojas (lietus, putekļi, smiltis, karstums). Mēs iesakām ieeļļot ķēdi ik pēc 400-500 km. Tomēr šo intervālu var pagarināt vai saīsināt atkarībā no ceļa apstākļiem.

Lietošana:
Pirms lietošanas sakratiet.
Vienmērīgi uzklājiet visas ķēdes iekšpusē.
Pagaidiet 15-30 minūtes pirms turpināt.
Ja nepieciešams, noslaukiet lieko tauku daudzumu ar mīkstu drāniņu.
Atkarībā no apstākļiem iesakām ieeļļot motocikla ķēdi ik pēc 400 - 500 km
Tilpums [ml] 400
Sērija K2 ROAD DRY CHAIN LUBE
Konteinera tips aerosols

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies