K2 Blīvējošais-līmējošais aerosols W170

Vidējs
6,72 €
20.05.2024
14
5,45 €
21.05.2024
34
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
tas ir absolūti nepieciešams mājās, garāžā un darbnīcā. To izmanto profesionāļi polsterēšanas darbnīcās, jūs varat darīt tikpat labi arī DIY entuziastu rokās.

Ar tā palīdzību jūs varat veikt nelielus remontdarbus pats un ietaupīt uz profesionāliem remonta izdevumiem. K2 TAPIFLEX problēmu novēršana ir ātra, vienkārša un neprasa pieredzi.

K2 TAPIFLEX ir profesionāla, spēcīgi saistoša izsmidzināma polsterējuma līme. Izstrādāts uz augstas kvalitātes izejvielu bāzes. Salīmētās virsmas līmē ar izcilu ātrumu un augstu saķeres spēku. Tam ir augsta efektivitāte un tas ir pilnīgi izturīgs pret mitrumu. Nodrošina spēcīgu, ļoti elastīgu savienojumu, kas laika gaitā nesabojājas. Tas ir izturīgs pret novecošanos.

Lieliski piemērots: audumu, sūkļa, plastmasas, metālu, stikla, polsterējuma, papīra, folijas, koka, kartona, ādas, polistirola, vinila, gumijas un citu līdzīgu materiālu savienošanai.

Tam ir plašs lietojumu klāsts. K2 TAPIFLEX darbojas 100% kā virskārtas līme. Tas nemanāmi līmējas: automašīnas apšuvums, polsterējums no mākslīgās ādas vai auduma, skaņas izolācijas paklājiņi. To izmantos, remontējot sēdekļus vai atjaunojot mīkstās mēbeles. To var veiksmīgi izmantot kājslauķu un paklāju piestiprināšanai pie grīdas, skaņu izolējošām sienām ar akustiskām putām.

Krāsa: balta
Pārklājums: 6m2

Izsmidzināmā līme K2 TAPIFLEX ir ērta lietošanā. Tam ir regulējama strūklas sprausla ar regulējamu smidzināšanas leņķi. Nodrošina vieglu un vienmērīgu līmes izsmidzināšanu uz virsmas. Nav nepieciešama sagatavošanās. Piemērots tūlītējai lietošanai.

Lietošanas norādījumi: Pirms uzklāšanas rūpīgi notīrīt, nosusināt un pēc tam attaukot līmētās virsmas. Trauku krata apmēram 3 minūtes, uz abām savienojamām virsmām uzklāj līmi no 15-20 cm attāluma. Atstāj 3-5 minūtes iztvaikot. Saspiediet abas līmētās virsmas kopā. Pateicoties regulējamam strūklas uzgalim, var iestatīt uzklāšanas leņķi. Porainiem materiāliem uzklājiet vairāk līmvielas. Līmes atlikumus var noņemt ar vaitspirtu vai acetonu. Pēc lietošanas apgrieziet tvertni otrādi, nospiežot sprūdu, lai noņemtu līmes atlikumus no sprauslas.
Krāsa balts
Tilpums [ml] 400
Sērija K2 TAPIFLEX
Konteinera tips aerosols
Pārklājuma zona 6 m²

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies