2,27 €
07.05.2024
20
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Mega Tank ir profesionāla epoksīda tepe noplūžu noņemšanai degvielas tvertnēs.

Neaizvietojams automobiļu rūpniecībā, bet piemērots arī rūpniecībai un mājai. K2 Mega Tank

remontmasa tiek izmantota ātrai un pastāvīgai bojātu, necaurlaidīgu metāla degvielas tvertņu remontam. Pēc sacietēšanas tam ir augsta izturība pret benzīnu un dīzeļdegvielu. To var izmantot kā hermētiķi tvertnēm un caurulēm. Tas ir izturīgs pret eļļām, dzesēšanas šķidrumiem, skābēm. Ātri aptur noplūdes, ir piemērots cauruļu, tvertņu, mucu, tvertņu uc remontam, kā arī caurumu, plaisu un dobumu aizpildīšanai. K2 Mega Tank var slīpēt un krāsot. Sāk sacietēt pēc 3-5 minūtēm, sacietē pēc 15 minūtēm, pilnu spēku sasniedz pēc 24 stundām.





Vienkārši lietojams. To ir viegli mīcīt un veidot. Tas ļauj iegūt jebkuras formas pildījumu.

K2 Mega Tank remonta masas pielietojuma klāsts:

• radiatoru remonts
• tērauda, čuguna, alumīnija un plastmasas tvertņu remonts, izņemot no PP un PE izgatavotās •
noplūdušo radiatoru remonts
• cauruļvadu noplūžu novēršana
• tērauda un vara cauruļu blīvēšana ar ūdeni un citiem šķidrumiem

Kā izmantot:
Notīriet un attaukojiet laboto virsmu. Nogriež pareizo daudzumu, mīca viendabīgā masā 1-2 minūtes. Uzklājiet uz salabotās virsmas. Optimālā cietēšanas temperatūra 20°C.
ķīm. īpašības sacietējošs
ķīm. īpašības plastmasas
Konteinera tips Caurspīdīgs iepakojums
Masa [g] 20
noturīgs pret Ūdens
noturīgs pret Eļļa
noturīgs pret Benzīns
noturīgs pret Dīzelis
ķīm. īpašības ķīmiski noturīgs
Montāžas laiks [min.] 3
Sērija K2 MEGA TANK
siltumizturīgs līdz [°C] 121

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies