K2 Atpakaļskata spogulis-Līmējošie līdzekļi B110N

Vidējs
1,61 €
07.05.2024
30
1,46 €
08.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 MEGA MIRROR - līme atpakaļskata spogulim
Līme atpakaļskata spogulim - nodrošina pastāvīgu remontu



Vai jums kādreiz ir nācies mainīt automašīnas vējstiklu un ielīmēt atpakaļskata spoguli? Izmantojiet K2 Mega Mirror divkomponentu līmi. Tas neprasa papildu maisīšanu un ātri izveido saikni starp turētāju un stikla virsmu. Pozitīvās atsauksmes, kas atstātas zem produkta, liecina par tā augsto kvalitāti un efektivitāti.

Divkomponentu līme K2 Mega Mirror atpakaļskata spoguļa stiprināšanai.
Vai vēlaties ietaupīt naudu, uzstādot savu spoguli? Izmantojiet stipru līmi automašīnu spoguļiem K2 Mega Mirror. Pateicoties tam, jūs varat ātri un efektīvi pielīmēt spoguli pie stikla. Līmi var izmantot arī metāla savienošanai ar metālu un stikla savienošanai ar stiklu. Līmējam keramiku, plastmasu un citas cietas un gludas virsmas. Tās spēks ir 3000 psi. Tā lieliskā efektivitāte ir saistīta ar jaunu, īpaši efektīvu aktivatoru. Atpakaļskata spoguļa virsma tiek pielīmēta jau pēc 15 minūtēm un pilnībā sacietējusi pēc 24 stundām.

Kā lietot K2 Mega Mirror:
Atzīmējiet spoguļa pozīciju stikla ārpusē.
Notīriet virsmu un noņemiet līmes paliekas, izmantojot attaukošanas līdzekli
Atveriet paciņu ar aktivatoru, neaiztieciet to ar pirkstiem, izkliedējiet aktivatoru uz 30 sekundēm (tikai uz stikla).
Uzklājiet vienu lielu pilienu atpakaļskata spoguļa līmes uz kronšteina.
Noregulējiet turētāju un stingri piespiediet pret stiklu 1-2 minūtes.
Uzgaidiet 15 minūtes pirms spoguļa atkārtotas uzstādīšanas. Pilnīga sacietēšana tiek sasniegta pēc 24 stundām.
Izmantojot K2 Mega Mirror, varat būt drošs, ka spogulis labi pieķersies vējstiklam. Tas ir speciālistu ieteikts augstas kvalitātes produkts. Tas ir ļoti populārs lietotāju vidū.
Uzstādīšanas puse Automobiļa vējstikls
ķīm. īpašības sacietējošs
Sērija K2 MEGA MIRROR
Tilpums [ml] 0.6
noturīgs pret vibrāciju

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies