K2 Tīrīšanas māls D3010

Vidējs
15,29 €
01.05.2024
32
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 POLY PRO ir profesionāls māla dvielis, kas paredzēts krāsojuma tīrīšanai.

Dvielis ir pārklāts ar polimēru slāni, kas aizstāj tradicionālo mālu. Tas ātri un vienkārši noņem netīrumus dekontaminācijas procesā, atstājot krāsojumu tīru un gludu.

Polimēru dvielis K2 POLY PRO ir pilnīgi jauna krāsu tīrīšanas kvalitāte. Pateicoties lielajai 30x30 cm virsmai, tīrīšanas process ir ātrs un efektīvs. Salīdzinot ar tradicionālo mālu, ar K2 māla dvieli jūs varat pabeigt darbu līdz pat 3 reizēm ātrāk.

Dvielis ar polimēru slāni ir daudz efektīvāks risinājums nekā tradicionālie laku māli. Atšķirībā no vienreizējās lietošanas māla, tas ir atkārtoti lietojams produkts. Netīrumus no polimēra slāņa viegli noņem, rūpīgi noskalojot dvieli. Izskalotais polimēra slānis darbojas tikpat efektīvi kā jauna māla gabals. Dvielis ir arī izturīgāks pret bojājumiem. Pat tad, kad tas nokrīt zemē, pēc vienkāršas skalošanas tas atgūst 100% efektivitāti.

K2 māla dvielis ir lieliski piemērots netīrumu savākšanai no visiem krāsas vai loka stūriem. Tas labi darbojas arī, mazgājot kukaiņu atliekas no automašīnas virsbūves, darvas un asfalta paliekas

Lai polimēru slānis slīdētu, izmantojiet tās pašas smērvielas, kas ir lakas māla gadījumā. Izmantojiet šampūnu ūdeni, piemēram, K2 Vena, vai ātro detaļu līdzekli, piemēram, K2 Spectrum.

Rīkojies gudri. Ar K2 POLY PRO dvieli jūs labāk parūpēsieties par laku un strādāsiet mazāk.

Izmērs: 30x30 cm
Garums [cm] 30
Platums [cm] 30
Konteinera tips Maiss
Sērija K2 POLY PRO

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies