K2 Lakas pulēšanas līdzeklis K001

Vidējs
1,55 €
07.05.2024
30
1,45 €
08.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Kulta, jau paaudzēm labi zināma viegla abrazīva pasta auto krāsu kopšanai. Obligāts produkts ikvienam, kurš sāk savu piedzīvojumu ar auto kosmētiku. Ilgstoša klātbūtne tirgū un regulāri uzlabojumi padara K2 Turbo par produktu, kas piemērots lietošanai gan vecākām, gan modernām automašīnu krāsām.

Kvalitāti pārbaudījuši un apstiprinājuši miljoniem apmierinātu lietotāju 90 valstīs visā pasaulē.

Pateicoties uzlabotajai formulai, kuras pamatā ir K2 NANOTECH nanodaļiņas, pasta lieliski noņem nelielas skrāpējumus, laikapstākļu laku, eļļas traipus, asfaltu un kukaiņu paliekas. To ir viegli uzklāt, pulēšanas laikā nav jāpiepūlas. Piešķir lakai spīdumu un izceļ krāsu. Viegli abrazīvā pasta ir ideāli piemērota visu veidu lakām: akrila, metāla un perlamutra.

SERTIFICĒTS PRODUKTS, ko izdevis Varšavas Nacionālais higiēnas institūts. Apbalvots prestižos starptautiskos izgudrojumu un inovāciju gadatirgos, piem. Jēnā (Vācija), Briselē (Beļģija), Seulā (Dienvidkoreja).

Nopietnu krāsas skrāpējumu gadījumā mēs iesakām speciālu K2 ULTRA CUT skrāpējumu noņemšanas pastu, K2 VENOX pienu vai krāsas korekciju, izmantojot pulēšanas mašīnu un K2 LUSTER pulēšanas pastas.

KĀ IZMANTOT:

Nomazgājiet un nosusiniet virsbūvi.
Uzklājiet plānu K2 TURBO viegli abrazīvās pastas kārtu ar apļveida kustībām, izmantojot mīkstu drāniņu.
Pēc žāvēšanas (30 sekundes) nopulējiet līdz spīdumam ar tīru mīkstu drāniņu.
Konteinera tips Kaste
Masa [g] 120
Sērija K2 TURBO

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies