K2 Bremžu suporta laka L346SR

Vidējs
4,91 €
20.05.2024
59
4,21 €
21.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 Brake Caliper Paint ir profesionāla laka bremžu suportu un trumuļu krāsošanai. Uz augstākās kvalitātes sveķu bāzes ir izstrādāta īpaša suportu krāsas recepte. Pateicoties tam, K2 Brake Caliper Paint izveido izturīgu pārklājumu ar augstu temperatūras noturību, pat līdz +260 grādiem pēc Celsija.

K2 bremžu suportu krāsa balonā piešķir suportiem modernu un stilīgu spīdīgu apdari.

Lakas slānis, kas veidojas uz suporta virsmas pēc krāsošanas, ir ļoti izturīgs pret nodilumu, mehāniskiem bojājumiem, bremžu putekļiem, ķimikālijām (tai skaitā loka tīrīšanas šķidrumiem), sāli, benzīnu, skābo lietu un nelabvēlīgiem laikapstākļiem. Tam ir arī pretkorozijas efekts.
Ja jūs domājat, ar kādu krāsu krāsot suportus - jūs to tikko atradāt. K2 bremžu pulēšanas līdzeklis ir efektīvs un ļoti viegli lietojams produkts. Ar vienu bundžu pietiek, lai nokrāsotu pāris bremžu suportus.
Nevilcinies, iegūsti stilīgu un efektīgu sava auto izskata apdari, kuram blakus vienaldzīgi nepaies garām.

KĀ IZMANTOT:
Suportus var krāsot bez un pēc izjaukšanas.
Noslīpējiet virsmu ar smilšu 240-360, lai noņemtu rūsu un iegūtu labu krāsas saķeri.
Attaukojiet virsmu, piem. ar K2 bremžu tīrītāju.
Ja suporti tiek krāsoti bez demontāžas, uzmanīgi nomaskējiet blakus esošos elementus.
Pirms lietošanas konteineru sakratiet 1 minūti.
Uzklājiet 2-3 slāņus ar 10 minūšu intervālu. Neļaujiet krāsai pārklāt berzes elementus, troses un bremžu kustīgās daļas.
Pēc uzklāšanas atstājiet to 30-60 minūtes, līdz tas ir pilnībā izžuvis.

Pilnīga krāsas sacietēšana notiek 12 stundu laikā 20 grādu temperatūrā.
Optiskais nospiedums spilgts
Temperatūras diapazons līdz [°C] 260
Tilpums [ml] 400
Krāsa Sudrabs
Sērija K2 BRAKE CALIPER PAINT
Konteinera tips aerosols

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies