K2 Riepu tīrīšanas līdzeklis D1101

Vidējs
11,35 €
03.05.2024
17
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 SIGMA PRO - spīdums un aizsardzība, aizsardzība un spīdums - oriģināla, perfekta kombinācija. Vērtīgu eļļu, sintētisko polimēru un barojošu sastāvdaļu sajaukums, kas salikts meistaru trijotnē, lai piešķirtu neparastu spīdumu un neparasti dziļu, bezgalīgu melnumu – slapjas riepas efektu.

Spīdīgs un aizsargājošs pārklājums K2 SIGMA PRO riepām tika radīts, lai iepriecinātu lietotāju ar rezultātu un piešķirtu riepai nevainojamu izskatu, vienlaikus pasargājot to no aptraipīšanas, plaisāšanas un novecošanas. Hidrofobais slānis, kas veidojas uz gumijas virsmas, aizsargā pret negatīviem laikapstākļiem un ceļu piesārņojumu.

Tā ir efektīva barjera pret kaitīgo UV starojumu, kas atkarībā no ārējiem apstākļiem saglabājas līdz pat vairākām nedēļām. Produkta formula ir sastādīta tā, lai nodrošinātu augstu darba efektivitāti un komfortu. Mērces viegli želejiskā konsistence ļauj viegli sasniegt visas riepas ieplakas, reljefu un perforācijas. Spīdīga vai maiga satīna apdare. Gala rezultāts ir atkarīgs no produkta lietošanas veida.

K2 SIGMA PRO bez pārklājuma atstāj spīdīgu efektu. Pēc pārsēja noslaukšanas ar mikrošķiedru tas nodrošina smalku satīna pārklājumu. Darbu ar produktu patīkamāku padara gaisā peldošais sulīgo ķiršu aromāts.

K2 SIGMA PRO ir produkts, kurā iemīlēsities.
Optiskais nospiedums spilgts
Tilpums [Litri] 1
Konteinera tips Pudele
Parametrs Cherry
Sērija K2 SIGMA PRO
Iespējas UV aizsardzība

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies