K2 Pulēšanas līdzeklis hromētām virsmām K003

Vidējs
1,71 €
07.05.2024
30
1,60 €
08.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 ALUCHROM ir lieliska pasta hroma pulēšanai, tīrīšanai un pulēšanai. Tas atjauno spīdumu un spoguļa spīdumu: hromam, alumīnijam, kā arī visu veidu nelakotiem dārgmetāliem un dekoratīviem metāliem, piemēram, sudrabam, zeltam, bronzai, misiņam, varam, nerūsējošajam tēraudam utt.

Pateicoties smalkajam abrazīvajam materiālam, tas efektīvi noņem skrāpējumus, rūsu, visa veida aptraipījumus, kā arī ceļu un organiskos netīrumus. Pastas sastāvā esošie polimēri pulēšanas laikā uz metāla virsmas veido aizsargkārtu un efektīvi atgrūž netīrumus un ūdeni, kas pasargā notīrītos elementus pret oksidēšanos un koroziju.

K2 Aluchrom hroma pulēšanas pasta ir piemērota manuālai un mašīnas lietošanai. To var veiksmīgi izmantot gan maziem elementiem, gan lielām virsmām.

K 2 Aluchrom ir daudzpusīga un viegli lietojama pasta. Tīra, pulē un aizsargā. Tas padara hroma pulēšanu un aizsardzību vieglāku nekā jebkad agrāk.

Pieteikuma piemērs:
Automašīnas:
pulēšanas loki, restes, līstes, emblēmas utt.
Smagās automašīnas:
pulēt riteņu pārsegus, degvielas tvertnes, līstes, emblēmas utt.
Motocikli:
izplūdes gala pulēšana
Velosipēdi:
stūres, sēdekļa staba, riteņa loka, rumbu u.c. pulēšana.
Mājsaimniecība:
durvju rokturu, vannasistabas furnitūras, svečturu, lampu, dekoratīvo elementu pulēšana utt.
Lietošana:
uzklājiet nelielu daudzumu K2 Aluchrom pastas uz sūkļa vai mīkstas drānas (manuālās pulēšanas gadījumā) vai uz pulētās virsmas (ja lietojat mašīnu)
pulēt ar rokām vai mašīnu
noslaukiet ar sausu mikrošķiedru, piem. K2 Bona vai mīkstu drānu
Materiāls Metāls
Konteinera tips Kaste
Masa [g] 120
Sērija K2 ALUCHROM
Saderīgs materiāls metāls

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies