K2 Apstrādes komplekts, Lukturis L3050

Vidējs
2,63 €
29.04.2024
226
2,47 €
30.04.2024
30
2,32 €
01.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
K2 LAMP DOCTOR - ir augstas kvalitātes speciālista pasta priekšējo lukturu lēcu atjaunošanai.

Īpaši efektīva abrazīvā recepte nodrošinās otro jaunību visām lampām no plastmasas vai stikla. Ja priekšējie lukturi ir blāvi, nodzeltējuši vai abažūru struktūrā ir bedres, K2 LAMP DOCTOR ar tiem lieliski tiks galā. Renovāciju var veikt manuāli vai mehāniski, izmantojot pulēšanas mašīnu.

Pateicoties K2 LAMP DOCTOR priekšējo lukturu atjaunošanas pastai, lēcas atgūs savu sākotnējo caurspīdīgumu un spīdumu, kas tieši uzlabos to darbību, ceļa apgaismojumu un drošību.

K2 LAMP DOCTOR pastu var droši izmantot citu caurspīdīgu elementu atjaunošanai, piem. priekšējie lukturi motociklos, treileros, laivās un pat lidmašīnās.

Lielisks papildinājums pastai K2 LAMP DOCTOR ir priekšējo lukturu aizsargpārklājums K2 Lamp Protect, kas aizsargā spuldzes no aptraipīšanas, dzeltēšanas, skrāpējumiem un UV stariem līdz pat gadam no pārklājuma uzklāšanas brīža.


KĀ IZMANTOT:

Mašīnas pulēšana:

1. Blakus esošo virsmu malas ieteicams noklāt ar aizsarglenti.
2. Ļoti bojātus priekšējos lukturus pirms pulēšanas vajadzētu matēt ar 2000-3000 smilšu papīru.
3. Notīriet un attaukojiet virsmas (piem., ar K2 klinšu noņēmēju vai stikla tīrīšanas līdzekli).
4. Uzklājiet pastu uz pulēšanas sūkļa (piem., K2 Duraflex, noregulējiet sūkļa cietību atbilstoši virsmas bojājuma pakāpei).
5. Izklājiet pastu ar mazu ātrumu (apm. 600 apgr./min.) un pēc tam palieliniet to līdz apm. 1200 apgr./min. un nopulējiet līdz spīdumam.
6. Notīriet virsmas ar mikrošķiedru.

Manuālā pulēšana:

1. Notīriet un attaukojiet virsmas (piemēram, ar stikla tīrīšanas līdzekli K2 T6 KLINET noņemšanas līdzekli).
2. Uzklājiet pastu ar sūkli vai mikrošķiedru un pulējiet, līdz iegūta spīdīga un gluda virsma.
3. Notīriet virsmas ar mikrošķiedru.

Padoms: Lai pasargātu priekšējos lukturus, lai tie atkal nekļūtu dzelteni un blāvi, ieteicams izmantot K2 kvantu sintētisko vasku.
Konteinera tips Kaste
Masa [g] 60
Sērija K2 LAMP DOCTOR
Iespējas UV aizsardzība

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies