SOFT99 Ūdens atgrūdējs 04107

Vidējs
14,47 €
30.04.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
SOFT99 Glaco Roll On Large


ŪDENS ATBRĪDĪBA PAT 45 KM/H

NEAIZSTĀJAMS PILSĒTAS VADĪTĀJIEM

LĪDZ 8-10 LIETOJUMIEM NO VIENAS PUDELES

Vai vēlaties redzēt, kā izskatās maksimālā hidrofobitāte? Iegūstiet Glaco Roll-On Large, spēcīgāko produktu Glaco klāstā. Izbaudiet neredzamo tīrītāja efektu pat pie maziem ātrumiem! Nepārspējams, braucot pilsētā, uzlabos jūsu braukšanas komfortu un drošību īsā laikā!

Glaco Roll On Large ir ārkārtīgi daudzpusīgs, aizsargājot stikla virsmas neatkarīgi no laikapstākļiem. Jūs to novērtēsiet vasarā, kad varēsiet viegli noņemt slaktiņu izšļakstījumus, un pat ziemā, kad Roll On pasargās jūsu logus no aizsalšanas!

Pateicoties ergonomiskajai pudelei un integrētajam aplikatoram, to ir ļoti viegli lietot, un tam nav nepieciešami papildu piederumi!


Kā to izmantot?

1 Iepriekš notīriet putekļus vai netīrumus no vējstikla ar ūdeni.

2 Noņemiet vāciņu un uzklājiet to uz sausa vējstikla. Nospiediet pudeles malu, lai šķidrums izplūstu, un stingri berzējiet to uz vējstikla, neizšļakstot šķidrumu.

3 Neuzklājiet to uz mitra vējstikla, pretējā gadījumā tas var sabojāt virsmu

4 Pēc 5-10 minūšu žāvēšanas noslaukiet to ar nedaudz mitru dvieli, kas ir izgriezts.
Konteinera tips Kārba
Tilpums [ml] 300
Sērija SOFT99 Glaco Roll On Large

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies