K2 Pretaizsvīšanas aerosols K631

Vidējs
1,71 €
29.04.2024
203
1,37 €
30.04.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Pretsvīšanas līdzeklis K2 FOX ir lielisks līdzeklis logu un atpakaļskata spoguļu aizsardzībai pret aizsvīšanu. Tas samazina mitruma uzkrāšanos un novērš vadītāja redzamības lauka ierobežojumus, uzlabojot braukšanas drošību.

K2 FOX ir ļoti viegli lietojams. Vienkārši uzklājiet to uz mikrošķiedras vai mīkstas drānas, pēc tam uzklājiet uz stikla un pēc žāvēšanas noslaukiet.

K2 vējstikla pretaizvīšanas līdzeklis ir pieejams aerosola veidā, kas ļauj efektīvi un efektīvi izmantot un novērš automašīnas stiklu iztvaikošanu līdz pat vairākām nedēļām.

Līdzeklis logu tvaicēšanai veido aizsargslāni, kas neļauj mitrumam nogulsnēties uz stikla un atstāj to caurspīdīgu.

Pateicoties K2 FOX pārmērīga logu iztvaikošana automašīnā tiks aizmirsta. Jūs izvairīsieties no darbietilpīgas aizsvīdušu logu tīrīšanas, un pati braukšana ar automašīnu būs drošāka un ērtāka. Jums un jūsu pasažieriem.
Lai atbrīvotos no liekā mitruma automašīnā, ir vērts sevi aprīkot arī ar CARDOS MITURU ABSORBER , kas arī ietekmēs ceļojuma komfortu un pagarinās pretaizvīšanas darbību.

Produkta īpašības:
viegli izmantot;
drošs citiem materiāliem;
efektīvs;
lieliski novērš logu iztvaikošanu;
Lietošana:
Pirms lietošanas produktu sakratiet.
Uzklājiet līdzekli uz mikrošķiedras, piem. K2 BONA.
Uzklājiet virzienā, uzklājot mikrošķiedru uz stikla virsmas, atstājot to redzamu. pēdas.
Pagaidiet apmēram 15 minūtes, līdz produkts pielīp pie stikla.
Nopulējiet stiklu sausu.
UZMANĪBU:
Ja jums nav CARDOS gaisa sausinātāja, atstājiet vienu no logiem neaizsargātu, lai salonā varētu veidoties kondensāts.
Tilpums [ml] 150
Sērija K2 FOX
Konteinera tips aerosols

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies