KROON OIL Ķēdes šķidrums 38011

Taupīgs
5,02 €
03.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Racing Chainlube ir dzintara krāsas sintētiska smērviela, kas īpaši izstrādāta motociklu un mopēdu ķēžu eļļošanai. Racing Chainlube satur vairākas piedevas, piedevas un šķīdinātājus, lai saglabātu elastību jebkuros apstākļos, īpašas "Extreme Pressure" piedevas un nodilumu mazinošu molibdēna disulfīdu. Tādējādi tiek sasniegtas šādas īpašības:

Samazināta berze starp kustīgajām metāla daļām
Lieliska iespiešanās spēja, kas ļauj sasniegt pat tērauda stiepļu kabeļu serdeņus
Efektīva aizsardzība pret koroziju
Lieliska saķere ar metāliem
Paliek elastīgs pat zemā temperatūrā
Spēja izturēt augstu gultņu spiedienu
Pieteikums
Racing Chainlube tiek izmantots tādu motociklu ķēžu un pārnesumu eļļošanai, kas nav ieeļļoti, izmantojot eļļas vannu vai mehānisku eļļošanu. Tas ir ideāli piemērots arī eņģēm, tērauda trosēm un mehāniskām šarnīrām, kas pakļautas nelielai slodzei.

Lietošanas instrukcija:
Racing Chainlube tiek piegādāts aerosola balonā ar unikālu atpakaļgaitas vārstu, kas darbojas jebkurā pozīcijā, pat apgrieztā stāvoklī! Pirms Racing Chainlube lietošanas ir jānoņem smērvielas paliekas.
Eļļa Sintētiskā eļļa
Tilpums [Litri] 0.4
Konteinera tips Aerosols
Sērija Racing Chainlube

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies