SONAX Aktīvās putas 06183000

Premium
14,98 €
01.05.2024
6
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
SONAX Profiline Actifoam Energy ir augstas netīrumus šķīstošs tīrīšanas līdzeklis ar lieliskām putām automašīnu mazgāšanai ar putu pistoli vai lielgabalu. SONAX Profiline Actifoam Energy ir lieliski piemērots lietošanai kā šampūns, kukaiņu noņemšanas līdzeklis un loku tīrīšanas līdzeklis. SONAX Actifoam Energy formulu, kas ir patīkami smaržojoša, pH neitrāla un ārkārtīgi izturīga, var izmantot uz visām cietajām virsmām, ieskaitot uzlīmes un aptinumus.

SONAX Profiline Actifoam Energy ir koncentrēta formula, kas izstrādāta, lai radītu ārkārtēju tīrību ar augstu putošanas darbību. SONAX Profiline Actifoam Energy atstās jūs sajūsmā ar jaudīgo putu koncentrātu, kas labi izkliedēsies uz jūsu automašīnas ar putu pistoli vai lielgabalu. Augstas kvalitātes koncentrētā SONAX Profiline Actifoam Energy formula nesabojā vai nesabojās jūsu esošo automašīnas vasku vai pārklājumu, un to ir droši lietot uz visām cietām virsmām, tostarp riepām, diskiem un apdarei.


Lietošanas norādījumi:

Atšķaida ar ūdeni proporcijā 1:30.
Pievienojiet ūdens/koncentrāta maisījumu putu pistolē vai lielgabalā.
Izsmidziniet Actifoam Energy pa visu transportlīdzekļa virsmu, sākot no augšas un virzoties uz leju.
Izmantojot tīru mikrošķiedras dūraiņu, noslaukiet ar kustībām no vienas puses uz otru un uz priekšu un atpakaļ visā transportlīdzeklī, kas strādā uz paneļa.
Noskalojiet transportlīdzekli no augšas uz leju ar tīru ūdens strūklu.
Nosusiniet ar tīru mikrošķiedras žāvēšanas dvieli.
Iepildāmais daudzums [l] 1
Masa [kg] 1.147
Konteinera tips Pudele
Sērija PROFILINE ActiFoam Energy

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies