CASTROL Motoreļļa 15669E

Premium
54,76 €
14.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
EDGE 5W-30 LL
Šķidrums TITĀNIJA — spēcīgāks zem spiediena

Mūsdienu dzinēji nepārtraukti pārkāpj tehnoloģiju un inženierijas robežas. Tie ir mazāki un īpaši efektīvi, nezaudējot veiktspēju. Uzlabotie dzinēji izaicina eļļu ar paaugstinātu spiedienu. Šis intensīvais spiediens izraisa berzi, kas var zaudēt līdz pat 10% no dzinēja veiktspējas.
Castrol EDGE ar patentēto Fluid TITANIUM pārveido savu fizisko struktūru, lai tā būtu spēcīgāka zem spiediena, lai noturētu metālu atsevišķi, un samazina berzi, nodrošinot maksimālu dzinēja veiktspēju, kad tas visvairāk nepieciešams.

Castrol EDGE ar Fluid TITANIUM: atbloķējiet sava dzinēja patieso veiktspēju.

Castrol EDGE 5W-30 LL ir piemērots lietošanai benzīna un dīzeļa transportlīdzekļos, kur ražotājs iesaka: ACEA C3.
Castrol EDGE 5W-30 LL ir apstiprinājuši vadošie ražotāji: skatiet sadaļu Produkta veiktspēja. Lūdzu, skatiet sava īpašnieka rokasgrāmatu.

Castrol EDGE 5W-30 LL ar Fluid TITANIUM ir dabiska izvēle vadītājiem, kuri pieprasa maksimālu dzinēja veiktspēju no mūsdienu modernajiem transportlīdzekļiem, kuriem nepieciešams augsts aizsardzības līmenis un augstākas veiktspējas eļļas.

Castrol EDGE 5W-30 LL:

Pārveidojas par spēcīgāko, kad spiediens ir visaugstākais, aizsargājot jūsu dzinēju
Samazina jaudas laupīšanas berzi atkarībā no dzinēja apgriezieniem un apstākļiem
Neatkarīgi pārbaudīts atbilstoši augstākajiem standartiem, lai nodrošinātu pārbaudītu veiktspēju
Iesaka pasaules vadošie automašīnu ražotāji
Aizsargā dzinēju visā iztukšošanas intervālā pat pie liela spiediena

ACEA C3
BMW Longlife-04
MB-Apstiprinājums 229.31/ 229.51
Porsche C30
VW 504 00/ 507 00
SAE viskozitātes klase 5W-30
Specifikācija ACEA C3
Eļļa Sintētiskā eļļa
Ražotāja atļauja BMW LONGLIFE-04
Ražotāja atļauja MB-Freigabe 229.51
Ražotāja atļauja PORSCHE C30
Tilpums [Litri] 5
Konteinera tips Pudele
Ražotāja atļauja MB-Freigabe 229.31
Sērija Castrol EDGE 5W-30 LL
Ražotāja atļauja VW 504 00/ 507 00

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies