TOTAL Transmisijas eļļa 2214146

Premium
201,26 €
15.05.2024
9
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 ir augstas veiktspējas sintētiskā eļļa, kas izstrādāta sinhronizētām vai nesinhronizētām manuālajām pārnesumkārbām, asīm un reduktoriem, kuriem nepieciešams API GL-4, GL-5, MT-1 vai MIL-PRF-2105E un MIL-L 2105 D.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 ir ārkārtīgi augstas veiktspējas sintētiska smērviela, kas izstrādāta, pamatojoties uz T.D.L. (Drive Line Total) koncepciju, kas ir piemērota manuālajām pārnesumkārbām un asīm, kas pakļautas smagiem lietošanas apstākļiem.
TRAXIUM DUAL 9 FE 75W-90 ir īpaši piemērots vairuma ražotāju, piemēram, Mack, MAN, DAF, IVECO, MERCEDES, VOLVO, RENAULT, MACK, zobratu un asu eļļošanai ar pagarinātiem iztukšošanas intervāliem uz augšu.

Samazināts degvielas patēriņš salīdzinājumā ar standarta smērvielām, pateicoties TOTAL degvielas ekonomijas tehnoloģijai.
Samazinātas uzturēšanas izmaksas: īpaši izstrādāts, lai sasniegtu ražotāja ieteiktos pagarinātos drenāžas intervālus.
Piemērots vairāku zīmolu autoparka klientiem: šī smērviela pielāgota vairāku OEM pārnesumkārbām un asīm, tādējādi ļaujot klientiem izmantot šo smērvielu visam autoparkam.
Lieliska asu un manuālo pārnesumkārbu aizsardzība pret nodilumu un koroziju eļļas ekstremālā spiediena īpašību dēļ.
Uzlabota vadītāja palaišanas pieredze: zemas temperatūras plūstamība, pateicoties augstam viskozitātes indeksam, radot priekšrocības aukstās palaišanas laikā un ierobežojot vilkmes zudumus un degvielas patēriņu.
Uzlabota vadītāja palaišanas pieredze: zemas temperatūras plūstamība, pateicoties augstam viskozitātes indeksam, radot priekšrocības aukstās palaišanas laikā un ierobežojot vilkmes zudumus un degvielas patēriņu.
Augsta saderība ar eļļas filtriem pretputu īpašību dēļ.
Atbalsta produktu racionalizāciju (MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO u.c.).
SAE viskozitātes klase 75W90
Specifikācija SAE J2360
Eļļa Sintētiskā eļļa
Ražotāja atļauja DAF
Ražotāja atļauja Mack GO-J Plus
Ražotāja atļauja MAN 341 Type Z2
Ražotāja atļauja MAN 342 Type S1
Ražotāja atļauja SCANIA STO 1:0
Ražotāja atļauja SCANIA STO 2:0 A FS
Ražotāja atļauja VOLVO 97312
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 02B
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 05A
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 12L
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 12N
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 16F
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 17B
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 19C
Ražotāja atļauja ZF TE-ML 21A
Tilpums [Litri] 20
API GL-4
API GL-5
API MT-1
Ražotāja atļauja ARVIN MERITOR 076-N
Sērija Traxium dual 9 FE 75W-90
Ražotāja atļauja SCANIA STO 1:1 G
Ražotāja atļauja DTFR 12B140 (235.8)
Ražotāja atļauja IVECO RAM1
Ražotāja atļauja IVECO RAS1
MB 235.8
VOLVO 97312
MAN 341 Typ Z-2

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies