OCEAN PACIFIC Longbords 09-OP070402400G950

Vidējs
122,06 €
09.05.2024
4
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Ocean Pacific Sunset ļauj jums izpētīt ielas un kalnus pilnīgi jaunā veidā. Šis ir divu galu longbords, kas piemērots jums, ja jūsu izvēlētie braukšanas stili ietver frīstailu, frīride vai kruīzu. Šis Ocean Pacific longbords ir veiktspējas mašīna un īpaši izturīgs dēlis, kas atbalstīs jūsu longborda progresu ar katru grūdienu. Pērkot nokomplektētu dēli, jūs pārliecināsieties par iztērētās naudas izdevīgumu un labāko daļu — jums tas pat nav jāsamontē pašam.

Lieli riteņi ar diametru 71 mm, kas ir lieliski piemēroti kreisēšanai un ātruma palielināšanai
Mīkstie 78A riteņi ērtai braukšanai, absorbējot ceļa vibrācijas, un stabila saķere spēcīgai sūknēšanai

Klāja platums: 9,5 (24,1 cm)
Klāja garums: 39 (99,1 cm)
garenbāze: 28,25; (71,8 cm)
Klāja materiāls: Ķīnas kļava, 8 slāņu
Klāja īpašības: Twin tip, Riteņu akas
Ieliekts: vidējs
Satvērēja lente: iepriekš satverta
Kravas automobiļa tips: apgriezta ķegļa tapa, Standarta pakaramais, caurlaide
Pakaramā platums: 180 mm
Riteņa diametrs: 71 mm
Riteņu cietība: 78A
Gultņa precizitāte: ABEC-7
Prasmju līmenis: pirmais taimeris, iesācējs, vidējs
Braukšanas stils: Freestyle, Freeride, kruīzs
Klāja platums 9.5"
Materiāls ķīniešu kļava, 8 slāņu
Ply rating 8
Klāja garums 39"
Riteņa izmērs 71 mm
Sērija Sunset

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies