K2 Aktīvās putas M204

Vidējs
64,44 €
21.05.2024
43
62,97 €
22.05.2024
1
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Stiprinieks tīrīšanas līdzekļu kategorijā. K2 DIPER ir ārkārtīgi spēcīgs divkomponentu, sārmains mazgāšanas līdzeklis ar augstu koncentrāciju un putojošām īpašībām. Tas viegli tiek galā ar netīrumiem, kuriem jau sen ir kapitulējuši tradicionālie tīrīšanas līdzekļi. Tā unikālā formula tika izveidota, lai noņemtu netīrumus, kas rodas sarežģītos transportlīdzekļu un mašīnu darba apstākļos. K2 Diper koncentrāts noņem pat noturīgākos, vecos un ieilgušos netīrumus. Tas lieliski darbojas kā šķidrums brezentu mazgāšanai, ķimikālijas kravas automašīnu mazgāšanai vai putas veļasmašīnām.


Koncentrētā veidā produktam ir divi slāņi, taču to var pareizi sajaukt bez īpašas piepūles. Pareizi atšķaidītu, to var izmantot instrumentu, detaļu un dzinēja ārējo komponentu tīrīšanai. Ieteicams arī īpaši netīru virsmu tīrīšanai, piem. stāvi darbnīcās. To var izmantot putu vai aerosola veidā.

Ierīces ar putojošo lancetiņu 1:3- 1:5
Kravas automašīnu mazgāšana 1:30-1:50
Auto mazgāšana 1:40- 1:100
Puspiekabju, brezentu, konteineru mazgāšana 1:20- 1:50
Vagonu mazgāšana 1:5-1:8
Instrumentu un dzinēju ārējo daļu mazgāšana 1:6- 1:10
Darbnīcas grīdu tīrīšana 1:30-1:60
Rūpniecisko mašīnu mazgāšana 1:30- 1:60

Pielietojums:

Kravas automašīnu (TIR uc) un vieglo automobiļu, autocisternu, puspiekabju, konteineru, brezentu, šasiju, alumīnija detaļu un dzinēju ārējo daļu mazgāšana.
Visu netīrumu, ieskaitot taukaino, taukaino un smogu, noņemšana.
Grīdu tīrīšana garāžās, transportlīdzekļu mehānikas darbnīcās, vulkanizācijas rūpnīcās, transportlīdzekļu apskates stacijās un rūpnīcu zālēs
Rūpniecības un celtniecības mašīnu tīrīšana
Dzelzceļa vagonu tīrīšana
Koncentrāts +
Masa [kg] 20
Konteinera tips Tvertne
Sērija K2 DIPER

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies