K2 Aktīvās putas M135

Vidējs
15,52 €
01.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
EFEKTĪVI NOŅEM STIPRUS TRAIPUS:

Produkta milzīgā tīrīšanas jauda ļauj noņemt visa veida netīrumus no dažāda veida virsmām. Tas ir ideāli piemērots kravas automašīnu, brezentu, dzelzceļa vagonu, konteineru, autobusu, furgonu, autocisternu, rāmju un šasiju mazgāšanai. Augstā atšķaidījumā tas ir lieliski piemērots vieglo automašīnu priekšmazgāšanai. Tas satur pretkorozijas vielas, tāpēc to var izmantot jebkuras metāla virsmas tīrīšanai.

ĀTRI TĪRA LIELAS VIRSMAS

Putojošās lances izmantošana padara produktu viegli un ātri tīrāmu lielas virsmas, piemēram, konteinerus, brezentus, puspiekabes. Jau brīdi pēc uzklāšanas jūs varat redzēt, kā netīrumi izšķīst un automātiski izplūst. Produkts ir mazgājams bez otām. Tas ļoti efektīvi mīkstina netīrumus, pateicoties kuriem pietiek ar to, ka netīrumus noskalo ar ūdeni zem augsta spiediena.

EFEKTĪVS, ĻOTI FOKSĒTS
Produkta augstā koncentrācija padara to ļoti efektīvu. Sākotnējās mazgāšanas laikā dažu procentu koncentrācijā tas noņem līdz pat 90% ceļa netīrumu.

PIEZĪME: Nelietot uz apsildāmām virsmām. Mazgāt ēnā. Neļaujiet produktam nožūt uz notīrītās virsmas.

KĀ IZMANTOT:

Aktīvās putas, kas tiek padotas ar putu sprauslu: atkarībā no netīrības pakāpes uzpildiet uzskrūvējamo trauku ar šķīdumu attiecībā 1:3-1:10.

Mazgāšana ar zema spiediena smidzinātāju:

Vagoni, cisternas, rāmji, šasija 1:3 - 1:10
Brezents, konteineri, puspiekabes 1:10 - 1:20
Kravas automašīnas, furgoni, autobusi 1:30 - 1:100
Vieglās automašīnas 1:50 - 1:100
Koncentrāts +
Masa [kg] 5
Konteinera tips Tvertne
Sērija K2 TRUCK CLEANER

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies