K2 Motoreļļas piedeva T345S

Vidējs
3,51 €
09.05.2024
30
3,36 €
10.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Jaunā dzinēja eļļas piedeva K2 MOTO DOKTOR ir dzinēja hermētiķis, kas izstrādāts un ražots, izmantojot inovatīvo "NANOTECH" tehnoloģiju.

Tas nostiprina motoreļļas polimēru saites, palīdzot ievērojami samazināt tās patēriņu. Tas noblīvē virzuļa gredzenus dzinējā, pateicoties kam tas palielina kompresiju un eļļas spiedienu. Noblīvē sausās blīves, atjauno to elastību un samazina dzinēja berzi. Pateicoties tā īpašībām, tas samazina eļļas uzņēmību pret pārogļošanos, samazinot nosēdumu daudzumu dzinējā, kas ievērojami pagarina tā kalpošanas laiku. Tas padara dzinēju klusu, palielina tā jaudu un uzlabo automašīnas paātrinājumu. Piemērots lietošanai visu veidu dzinējos, gan vecos, gan jaunos.


Dzinēja hermētiķa uzklāšana

Hermētiķi var izmantot dzinējos, kas tiek darbināti ar LPG vai CNG, benzīnu, dīzeļdegvielu - dīzeļdegvielu, arī ar turbokompresoru. Tas sajaucas ar visu veidu minerāleļļām, daļēji sintētiskām un sintētiskām eļļām. To var izmantot arī diferenciāļiem un pārnesumkārbām pat ar GL-5 pārnesumu eļļām. Īpaši ieteicams dzinējiem, kas darbojas ar lielu slodzi vai ekstremālos apstākļos (braukšana kalnos, vasaras karstumā, ar pilnu slodzi, bieža auksta dzinēja iedarbināšana, braukšana pilsētā, piekrauti furgoni). Nesatur videi un cilvēkiem kaitīgu teonu (PTFE).


Kā lietot K2 Moto Doctor


Dzinējs: Ielejiet hermētiķi siltā dzinējā. Lai preparāts labi sajauktos ar eļļu, ļaujiet dzinējam darboties vai brauciet ar automašīnu 5 minūtes. Viens iepakojums jāizmanto apm. 4 litri motoreļļas.

Ātrumkārba, aizmugurējā ass: samaisiet MOTO DOKTOR tikai ar katras markas firmas eļļām, izmantojot 1 kannu apmēram 3 litriem eļļas.
Konteinera tips Kārba
Tilpums [ml] 443
Sērija K2 MOTO DOKTOR

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies