MOJE AUTO INSENTI Gaisa atsvaidzinātājs 15-170

Vidējs
30,01 €
23.05.2024
1
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Gaisa atsvaidzinātājs, kas slēgts elegantās stikla pudelēs ar izsmidzinātāju, ar ietilpību 50ml. Parfimēta smaržu kompozīcija garantē ilgstošu, patīkamu smaržu. Lieliski piemērots lietošanai automašīnā, mājās un birojā.

MY AUTO - INSENTI Spray Mix of Fragrances ir 18 gaisa atsvaidzinātāju komplekts sešās dažādās smaržu kompozīcijās. Tas darbosies gan automašīnā, gan mājās, gan birojā. Lieliski atsvaidzina gaisu un neitralizē nepatīkamās smakas. Tas atstāj patīkamu aromātu uz ilgu laiku, un to var izmantot arī uz audumiem. Ekskluzīvie MY AUTO INSENTI Spray gaisa atsvaidzinātāji, kas radīti uz franču smaržu bāzes, ir ilgstoši un kvalitatīvi.

Smaržu maisījums ir pieejams sešos populāros aromātos, katrs ar juteklisku aromātu.

MY CAR - INSENTI Spray - Bubble Gum
Šis ir piedāvājums ikvienam, kam patīk burbulīšu saldā smarža. Šī piezīme noteikti atsauc atmiņā lieliskas bērnības atmiņas.

MY CAR - INSENTI Spray - melns
Aroma Black ir klasisks, vīrišķīgs aromāts, kas dominē īstu automobiļu cienītāju automašīnu salonos. Šī kompozīcija patīk gan vīriešiem, gan sievietēm.

MANS AUTO - INSENTI Spray - Zemeņu
Ļaujiet sulīgu zemeņu saldajam aromātam piepildīt jūsu automašīnas, mājas vai biroja interjeru! Šī nots vienmēr asociēsies ar vasaras ceļojumiem!

MANS AUTO - INSENTI Spray - Ocean
Īpaši kraukšķīgs aromātu sastāvs, kas piešķir svaiguma elpu. Patīkams okeāna aromāts ir ideāls vasaras piedāvājums automašīnā, mājā vai birojā.

MANS AUTO - INSENTI Spray - Jauns auto
Patīkama pavisam jauna auto smarža, kuru var paņemt līdzi arī uz mājām vai biroju. Šis aromāts īpaši patīk vīriešiem, kuriem patīk jauna auto smarža!

MANS AUTO - INSENTI Spray - Vaniļa
Saldās vaniļas aromāts ir piedāvājums cilvēkiem, kam patīk saldas smaržas. Patīkams vaniļas gaisa atsvaidzinātājs stimulēs sajūtas un piešķirs interjeram neparastu smaržu.
Parametrs Vanilla
Daudzums 18
ķīm. īpašības izsmidzināms
Konteinera tips Statnes displejs
Mērvienība Komplekts
Parametrs Black
Parametrs Ocean
Parametrs New Car
Parametrs Strawberry
Sērija MOJE AUTO- Insenti Spray Mix of Scents - 18 pcs set
Parametrs Bubble Gum
Tilpums [ml] 18 x 50

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies