MA PROFESSIONAL Pretatskrūvēšanās līdzekļi 20-B02

Vidējs
1,67 €
01.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Sagatavošana vītņu nostiprināšanai pret nevēlamu atslābšanu, panākot augstu stiprību. Novērš vibrācijai pakļauto detaļu atslābšanu. Ideāli piemērots pastāvīgai fiksēto savienojumu aizsardzībai dzinēja blokos un sūkņu korpusos. Produkta sacietēšana notiek, kad tas tiek novietots starp cieši pieguļošām metāla virsmām bez gaisa. Karstumizturīgs līdz 149°C.

Sākotnējā sacietēšana un vītnes aizsardzība notiek apmēram pēc 20 minūtēm, pilnīga pēc 24 stundām.

Lietojot uz mazāk aktīviem metāliem, piemēram, cinka, alumīnija, nerūsējošā tērauda, tīra alumīnija, sacietēšanas laiks var tikt pagarināts. Ieteicams, lai nostiprinātu skrūvju izmērus no M6 līdz M25 ierīcēs, kurām nav nepieciešama bieža demontāža. Lai izjauktu, sasildiet vietu līdz temperatūrai virs 150°C vai izmantojiet lielu spēku, lai pārtrauktu savienojumu.

Ieteicams lietošanai vietās, kur nav nepieciešama regulāra detaļu demontāža. M10 skrūvju atdalīšanas griezes moments: 22 Nm.

Pieteikums
Riteņu un citu elementu skrūves, kas pakļautas lielai slodzei - reti izjauktas.


Lietošana
Notīriet virsmu no eļļas un citiem piesārņotājiem un nosusiniet.
Pirms lietošanas pudeli enerģiski sakratiet.
Nogrieziet dozatora galu un pirms montāžas uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz skrūves vītnes.


Preparāts darbojas tikai uz metālu virsmas. Nelietot uz plastmasas elementiem.
ķīm. īpašības augstas stiprības
Konteinera tips Pudele
Tilpums [ml] 10
Temperatūras diapazons no [°C] -54
Montāžas laiks [min.] 20
Sērija MA PROFESSIONAL - Threadlock
Krāsa sarkans
Temperatūras diapazons līdz [°C] 149
Saderīgs materiāls metāls
Preces iepakojuma daudzums 1
Atskrūvēšanas griezes moments [mm] 22

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies