MA PROFESSIONAL Rūsas pārveidotājs 20-B25

Vidējs
3,91 €
07.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Augstas kvalitātes rūsas neitralizators uz epoksīdsveķu bāzes, ko izmanto tieši rūsai. Tas aktivizējas saskarē ar rūsu, neitralizē to un izveido izturīgu gruntskrāsu un grunts pārklājumu, ko var krāsot pēc aptuveni astoņām stundām. Uz izstrādājuma var uzklāt dažāda veida gruntskrāsas, krāsas vai poliestera špakteles. Preparātam raksturīgas ļoti labas pretkorozijas un gruntēšanas īpašības. Tas ļoti ilgu laiku aizsargā metāla virsmas.


Lietošana
1 No virsmas noņemiet rūsu ar smilšpapīru vai stiepļu suku.
2 Notīriet, attaukojiet un nosusiniet virsmas.
3 Ielejiet atbilstošo preparāta daudzumu atsevišķā traukā, jo pēc saskares ar rūsu produkts maina savas īpašības.
4 Produktu var uzklāt ar otu vai aerosolu. Ieteicams pārbaudīt preparātu, lai pārbaudītu saderību ar konkrētu materiālu.
5 Preparātu var krāsot pēc 8 stundām 25 C. Preparāts reaģē ar mitrumu, iepakojums katru reizi pēc lietošanas ir cieši jāaizver.
Materiāls Epoksīdsveķi
Konteinera tips Pudele
Tilpums [ml] 100
Izmantošanas vieta Pretkorozija
Sērija MA PROFESSIONAL - Rust Converter
Montāžas laiks no (stundās) 8

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies