MA PROFESSIONAL Silikona smērvielas 20-A67

Vidējs
1,91 €
07.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Viegla silikona smērviela ar spēcīgām iespiešanās īpašībām. Satur šķīdinātājus. To izmanto, lai eļļotu: vadotnes, savienojumus, gumijas šļūtenes, durvju slēdzenes, gumijas blīves, ķēdes, eņģes utt. Tas ir lieliski piemērots gumijas detaļu aizsardzībai pret izžūšanu, sasalšanu un pielipšanu. Tas padara šīs daļas elastīgas. Tas ir izturīgs pret augstu un zemu temperatūru un ūdeni. Novērš automašīnas durvju blīvējumu aizsalšanu ziemā. Ideāls efekts tikai dažās sekundēs.

Pieteikums
Viegli noslogotu detaļu eļļošana
Gumijas blīvējumu nostiprināšana


Lietošana
1 Pirms lietošanas konteineru vairākas reizes enerģiski sakratiet, lai saturs rūpīgi sajauktos.
2 Uzklājiet preparātu uz elementa virsmas no aptuveni 20 cm attāluma.
3 Noņemiet pārpalikumu ar tīru un sausu drānu.
Tilpums [ml] 200
Papildu artikuls/Papildu info 2 ar mitruma aizsardzību
Sērija MA PROFESSIONAL - Penetrating silicone lube
Speciālas iespējas elastīgs
Virsmas ieteikums koks
Virsmas ieteikums plastmasa
Virsmas ieteikums metāls
Iespējas ūdensizturīgs
Materiāls uz šķīdinātāja bāzes
Speciālas iespējas temperatūras izturīgs
Konteinera tips aerosols
Virsmas ieteikums gumija

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies