MA PROFESSIONAL Ķēdes šķidrums 20-A93

Vidējs
3,94 €
06.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Smērviela motociklu ķēdēm ar lieliskiem parametriem. Tas ātri iesūcas un pēc tam sacietē biezas eļļošanas pastas formā. To raksturo ļoti augsta saķere ar virsmu un izturība pret izskalošanu ar ūdeni. Tas satur īpašu piedevu formulu, kas nodrošina izcilas pretnodiluma un pretkorozijas īpašības. Piemērots O-gredzeniem, Z-gredzeniem un X-gredzeniem.

Pieteikums
Motociklu ķēžu un piedziņas elementu eļļošana.

Svarīgs:
Vislabāk ķēdi ieeļļot pēc braukšanas, lai ļautu šķīdinātājam iztvaikot. Standartā ķēde ir jāieeļļo ik pēc 500 km un pēc katra brauciena lietū.


Lietošana
Eļļojamām sastāvdaļām jābūt tīrām un sausām.
Sakratiet trauku, lai saturs rūpīgi sajauktos.
Uzklājiet smērvielu uz iepriekš notīrītās ķēdes iekšpuses rullīšiem (vēlams zem šūpoles) apmēram no attāluma. 10 cm.
Ļaujiet nožūt apmēram 20 minūtes, pēc tam atkārtojiet darbību.
Tilpums [ml] 400
ķīm. īpašības ūdeni atgrūdošs
Sērija MA PROFESSIONAL - Chain Lube
Konteinera tips aerosols

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies