MA PROFESSIONAL Aizsardzības līdzeklis pret akmeņu sitieniem 20-B20

Vidējs
5,69 €
06.05.2024
30
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
Preparāts automašīnas virsbūves aizsardzībai un uzturēšanai uz sveķu bāzes (krāsojams), rada izturīgu un elastīgu aizsargpārklājumu uz metāla elementu virsmas. Aizsargā pret ūdens un sāls iekļūšanu, novērš koroziju. Aizsargā automašīnas šasiju no akmeņu radītiem bojājumiem. Samazina troksni, kas iekļūst no ceļa. Virsmas var krāsot pēc aptuveni 120 minūtēm.
Krāsu daudzveidības dēļ ieteicams veikt adhēzijas un saderības testus. Nesacietējušā produkta pārpalikumu var noņemt ar šķīdinātāju. Pēc sacietēšanas produktu var noņemt tikai mehāniski.


Lietošana
1 Pirms lietošanas konteineru vairākas reizes enerģiski sakratiet, lai saturs rūpīgi sajauktos.
2 Nostipriniet priekšmetus, kas nav paredzēti apkopei.
3 Uzklājiet preparātu uz iepriekš notīrītā elementa virsmas no apm. 20 cm.
4 Ļaujiet tai sacietēt vismaz divas stundas apm. 20°C.
5 Nesmidziniet uz dzinēju, pārnesumkārbu, bremžu sistēmu vai izplūdes sistēmu.
Montāžas laiks [min.] 120
Tilpums [Litri] 1
ķīm. īpašības lakojams
Iepakojums Vakuuma pudele
Sērija MA PROFESSIONAL - Anti Gravel Coating
Speciālas iespējas nodilumizturīgs
Speciālas iespējas elastīgs
Speciālas iespējas izturīgs
Speciālas iespējas trokšņu samazināšana
Speciālas iespējas ātri žūst
Saderīgs materiāls metāls
Iespējas ūdensizturīgs
Produkta priekšrocības novērš koroziju

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies