MOTUL Skrāpējumu noņemšanas līdzeklis 110168

Premium
4,14 €
20.05.2024
2
2,93 €
21.05.2024
34
Uzmanību! Šis ir mašīntulkojums, un daži vārdi var netikt tulkoti precīzi
MOTUL SCRATCH REMOVER CC

Noņem skrāpējumus uz krāsas un lakas
balta krāsa
Krēms tūbiņā


Pateicoties tā mikroabrazīvām daļiņām, MOTUL® Scratch Remover noņem sīkus skrāpējumus uz visām krāsotām vai lakotām virsmām un atstāj spīdīgu apdari krāsām un lakām. MOTUL® Scratch Remover ir lieliski piemērots vieglām virsmas skrāpējumiem, bet dziļu skrāpējumu gadījumā (redzama metāla loksne vai gruntējums) jāapsver virsbūves remonts.


Novērš virsmas skrāpējumus, neatstājot pēdas. Atjauno spīdumu krāsām un lakām. Piemērots visu veidu krāsotām vai lakotām virsmām: plastmasai, krāsām, metāliem...


Notīriet apstrādājamās virsmas ar MOTUL® Express Shine vai MOTUL® Car Body Shampoo šampūnu. Izmantojot aplikatoru, piemēram, MOTUL® Car Body Microfibre, uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz apstrādājamās vietas, izmantojot dažādas intensitātes apļveida kustības atkarībā no svītras lieluma, līdz svītra pazūd. Attiecīgi noregulējiet spiediena intensitāti, pamatojoties uz apstrādātajām skrāpējumiem. Ļaujiet nožūt dažas minūtes, pēc tam nopulējiet un nopulējiet virsmu ar tīru mikrošķiedras dvieli, izmantojot apļveida kustības. Ja nepieciešams, atkārtojiet darbību. Nelietot tiešos saules staros vai uz siltām virsmām. Nav paredzēts lietošanai uz matētām krāsām.
Tilpums [Litri] 0.1
Konteinera tips Tūbiņa
Sērija SCRATCH REMOVER CC

Kas ir ķīla?

Daļa mūsu veikalā pārdodamo produktu tiek pārdoti tikai tādā gadījumā, ja, nopērkot jauno, atdodat mums veco rezerves daļu. Tas nepieciešams tām precēm, kas paredzētas otrreizējai pārstrādei. Tāpēc daļai preču ir klāt pazīme “ķīlas prece”.

Ķīlas atmaksa notiek, pamatojoties uz piegādātāja atbildi, pirms tam atmaksa veikta netiek. Aero Motors OÜ nav pilnvarots pats novērtēt ķīlas. Atbilde par ķīlas atlīdzību var kavēties līdz 4 nedēļām.

Vecā rezerves daļa jāatdod notīrīta un oriģinālajā iepakojuma. Atdotajai rezerves daļai jābūt piemērotai otrreizējai pārstrādei un pilnā komplektācijā, tā nedrīkst būt oksidējusies, metināta, nodilusi vai mehāniski bojāta, t.i. visām malām un stiprinājumiem jābūt veseliem. Atdotās preces tehniskajiem rādītājiem jābūt tādiem pašiem, kā ir nopirktajai precei.

Startera rotora vārpstas gals nedrīkst būt karsēts (zils), vārpstas iemavām jābūt veselām. Stūres stieņa zobrats nedrīkst būt bojāts vai ierūsējis. Ja stūres stienim ir nebojāts gumijas pārklājums, kā arī rūpnīcas uzliktās metāla spailes, tad nav vajadzīgs pārbaudīt zobrata stāvokli.

Ja rodas jautājumi, sazinieties ar mums - Pateicamies